//

Verdien tot 50% extra met je garagebox of parkeerplaats met Sparkspot.

Laat je ongebruikte parkeerplaats of garagebox niet langer stof vangen. Met SparkSpot kun je deze lege ruimte omzetten in een winstgevende investeringsmogelijkheid.
Verhuur je parkeerplek aan dagelijkse pendelaars, toeristen of bezoekers van evenementen in jouw buurt en verdien tot 50% extra per maand aan huurinkomsten.

//

Maak ook jouw garage, oprit of parkeerplaats winstgevend

Of je nu een garagebox, oprit of parkeerplaats hebt, Sparkspot kan je helpen om deze om te zetten in een winstgevende parkeergelegenheid. We accepteren alle soorten parkeerplaatsen, ongeacht de grootte.
Dankzij ons uniek platform in België bereik je een breed publiek met interesse in jouw parkeerplek. Het platform is makkelijk te gebruiken en je rekent steeds en een betrouwbare service.

//

Duurzaam en verantwoord

Door je parkeerplaats te verhuren via SparkSpot, draag je bij aan een duurzamere toekomst. Je helpt verkeersdrukte te verminderen en CO2-uitstoot te verlagen.

Hoe draagt SparkSpot bij aan duurzaamheid?

 • Minder verkeer: Door parkeergelegenheden efficiënter te benutten, kan het aantal auto's op de weg worden verminderd.
 • Lagere CO2-uitstoot: Minder autoverkeer betekent minder CO2-uitstoot, wat goed is voor het milieu.
 • Elektrische laadpalen: Bij SparkSpot denken we ook aan de groene wagens door laadpunten te voorzien.

Maak deel uit van de oplossing en meld je nu aan als Spark-Host! Samen kunnen we een verschil maken voor een schonere en duurzamere toekomst.

over
//

Jij de parkeerplek, wij het geregel

Met Sparkspot hoef je je geen zorgen te maken over het verhuren van je parkeerplaats. Wij regelen alles voor je, van het creëren van een advertentie tot het ontvangen van betalingen. Jij hoeft alleen maar te relaxen en te genieten van het extra inkomen.
Onze service omvat:

 • Gratis advertentie op ons platform
 • Veilig betalingssysteem
 • 24/7 klantenservice
 • Blootstelling aan potentiële huurders
 • Communicatie en boeking beheer

De voordelen van SparkSpot

//

Verdien de helft meer met je parkeerplek

Met Sparkspot kun je tot 50% meer verdienen met je parkeerplek dan wanneer je deze zelf zou verhuren. Door in te zetten op korte termijn verhuur geniet je van betere prijzen voor verhuur, terwijl je ook een kwalitatieve oplossing biedt aan bezoekers en toeristen.

Maak van je parkeerplek een winstgevende investering met Sparkspot!

//

Speel in op evenementen met een dynamische prijszetting

Is er een groot evenement in jouw buurt? Maak dan gebruik van dynamische prijszetting om de prijs van je parkeerplek te verhogen. Met Sparkspot kun je de prijs van je parkeerplek automatisch aanpassen aan de vraag, zodat je meer kunt verdienen tijdens drukke periodes, weekends of evenementen.

Ook benieuwd hoeveel jij kunt verdienen met je parkeergelegenheid?

//

Draag bij aan een duurzame toekomst

Door je parkeerplaats te verhuren via Sparkspot draag je bij aan een duurzamere toekomst. Je helpt verkeersdrukte te verminderen en CO2-uitstoot te besparen.
Maak deel uit van de oplossing en meld je nu aan als Spark-Host!

//

Geen vaste contracten of langdurige verhuur

Met Sparkspot ben je niet gebonden aan vaste contracten of langdurige verhuur. Je kunt je parkeerplek verhuren wanneer je wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over langdurige verplichtingen. Dit allemaal aan een betere verhuurprijs.
Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ontdek hier hoeveel jij kunt verdienen met je parkeerplek of garagebox!

Voor de eerste 100 Spark-hosts in elke stad krijgen we een speciale korting gedurende het eerste jaar van verhuring.

Dit exclusieve aanbod is onze manier om jouw pioniersgeest en toewijding aan duurzaamheid te belonen. De plaatsen zijn beperkt en de klok tikt – zorg dat je erbij bent en verzilver je plek.

Heb je vragen of ben je klaar om de sprong te wagen? Ons team staat voor je klaar. Vul het contactformulier in en start je reis met SparkSpot.
Jouw parkeerplek is meer waard dan je denkt – laten we samen de waarde ontsluiten.

  Spark-Host
  worden?
  Samen maken we het beste van je beschikbare parkeermogelijkheden.

  Oost-Vlaanderen

  West-Vlaanderen

  Belgische Kust